Uitvaartondersteuning Utrecht | Ervaringen
139
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-139,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Ellemieke Rombouts

”Marion heeft een oprechte interesse in de mensen die achterblijven. Ze is doortastend zonder de boel over te nemen, met goede ideeen waar we ons voordeel mee konden doen, maar ook gerust naast ons neer konden leggen en met een schat aan ervaring. Ze was rustgevend terwijl er ontzettend veel besloten en geregeld moest worden. Precies, nauwgezet, volhardend om er een uniek afscheid van te maken passend bij mijn man en bij ons. Ze werd even toegevoegd aan ons team van achterblijvers (ouders, zus, echtgenote en kinderen), omdat ze zich heel snel vertrouwd met ons maakte! Marion stelde zich oprecht warm op richting onze kinderen. Onze zes- en vierjarige liepen hand in hand met haar en al pratend over hun overleden papa voor de rouwwagen onze straat uit!”

Familie Verhoef-Versteegh

Op 20 december 2015 is onze tante Johanna Versteegh overleden. Om de uitvaart te regelen hebben we gekozen voor Nabij Uitvaarten uit Utrecht: Marion van Doorm. De uitvaartdienst en de begrafenis kon daags voor Kerstmis, op 24 december plaatsvinden. In enkele dagen moest zeer veel geregeld worden. Wij hebben als familie erg veel steun gehad van Marion. Aan alles, tot in de kleinste details was gedacht.

Vanuit de kerk gingen we lopend naar de begraafplaats en de kist werd toen op een loopkoets geplaatst. Dit vonden wij heel bijzonder en was precies in de stijl van onze tante. Vanuit onze familie hebben wij veel positieve reacties ontvangen over deze dag. Wij zijn Marion hier zeer dankbaar voor.”

Marijke van Hulst

“Het is nu al 46 dagen geleden dat Hans mijn echtgenoot overleden is. De periode van na zijn overlijden tot aan de crematie en zelfs nog even daarna zijn ondanks de pijn van mijn/ons verlies toch dierbaar geworden.

Marion van Nabij uitvaarten heeft dat mogelijk gemaakt, op haar rustige manier wist zij bij mij en mijn zoon de ontspanning te creëren om de juiste beslissingen te nemen, de juiste keuzes te maken waardoor de crematie van Hans uitgevoerd werd zoals wij dat wensten. Wij zijn Marion daar dankbaar voor.”

Wendy Hammer

“Marion van Doorm heeft het levensverhaal van mijn vriend opgesteld. Zij heeft dit verhaal heel goed, treffend en met gepaste humor geschreven. Tevens heeft zij het levensverhaal tijdens de uitvaart op een mooie en integere manier voorgedragen. Samen met de informele setting, zijn favoriete muziek, foto’s, familie en vrienden heeft de bijdrage van Marion ervoor gezorgd dat ik met een goed gevoel terugkijk op de uitvaart van mijn vriend. Ik ben haar hiervoor heel dankbaar!

Gelijn Bolle

Namens Stille Kracht Uitvaartbegeleiding mocht ik deze uitvaart begeleiden. “Bijna 3 maanden geleden werd mijn 85-jarige, dementerende vader ziek. We besloten geen behandeling in te zetten. Hij zou binnen een week overlijden. Natuurlijk had ik dit scenario al vaak overdacht, maar nu moesten we opeens dingen voor een uitvaart gaan regelen. Van de dame die de uitvaart van mijn zusje geregeld had kregen we het telefoonnr. van Marion. We maakten een afspraak voor een oriënterend gesprek voor de volgende dag. Mijn vader overleed die nacht zodat we geen oriënterend gesprek meer hadden maar gelijk samen met Marion veel zaken hebben geregeld!

Marion was geduldig en respectvol, gaf ons veel bruikbare informatie, nam de tijd voor ons. Mijn zus en ik hebben alles rond de uitvaart van onze geliefde vader zelf kunnen plannen: Marion was als een rots in de branding op de achtergrond voor ons aanwezig. Bizar genoeg overleed onze moeder nog geen 2 weken later. Het was prettig om opnieuw met Marion te werken. Ze zag dat mijn zus en ik het wel zwaar hadden en sprak dat ook uit. De samenwerking verliep nu ook weer heel prettig, Marion wist precies wat we wilden. We hebben het gevoel met hulp van Marion iets moois te hebben gedaan voor onze ouders. En dat krijgen we ook te horen van familie en vrienden.

Shireen Poyck

“Marion van Doorm heeft namens Stille Kracht Uitvaartbegeleiding samen met mij de uitvaart van mijn man vormgegeven. We hadden maar een paar dagen om het afscheid te organiseren maar door het snelle handelen en de flexibiliteit van Marion verliep alles soepel. Ik heb onze samenwerking als heel fijn ervaren. Marion is betrouwbaar, aardig en charmant en zeer empathisch.”

Hanne

Namens Stille Kracht Uitvaartbegeleiding mocht ik deze uitvaart in Groningen begeleiden. ”Ik overdenk vele momenten op een dag ons afscheid van mijn vader….dat had niet zo goed kunnen verlopen als jij er niet was geweest! Ik ben zeer gelukkig met je rust en organisatiewerk en uitleg en hulp. In welke vorm dan ook, op welk moment dan ook. Het is geweldig geweest dat je er ondanks die enorme afstand toch steeds was, en geruisloos aan alles dacht.”